Societatea pe Acțiuni „FARMAVET ” a fost fondată la sfîrşitul anului 1945  sub denumirea de Asociaţia Republicană Moldzoovetsnabprom cu genul de activitate „aprovizionarea şi deservirea sectorului zootehnic  pentru creşterea,dezvoltare și  păstrarea  sănătatății animalelor”

În anul 2000,în urma reformelor,Întreprinderea capătă statutul și denumirea de Societatea pe Acţiuni  „FARMAVET ” de tip închis.

Societatea pe Acțiuni „FARMAVET ”  dispune  de o gamă  largă de produse farmaceutice de uz veterinar  asigurând  o garanție în profilaxia și combaterea bolilor la animale agricole și celor de companie, portofoliul de consum constituind  peste 300 de produse de uz veterinar necesare pentru crescătorul de animale.

Societatea pe Acțiuni „FARMAVET” activează mai bine de 70 ani, are sediul de bază în municipiu Chișinău pe strada Petricani 198,dispune de două secții de producere a preparatelor sterile și nesterile,frigidere și depozite specializate pentru păstrarea preparatelor produse cît și cele importate.

La fel dispune și de un parc de autovehicule pentru  aprovizionarea și deservirea clienților conform cerințelor.

Societatea pe Acțiuni „FARMAVET” este bine organizată în colaborare cu toți crescătorii de animale.Dispune de o rețea  largă de farmacii și filiale pe întreg teritoriu țării în aprovizionarea și deservirea consumatorilor.

La momentul de faţă, Societatea pe Acțiuni „FARMAVET”  este  unul din principalii agenți economici specializați în aprovizionarea sectorului zootehnic cu: produse biologice, antibacteriene, antihelmintice, coccidiostatice, tonice și rehidratante, unguente, premixuri vitamino-minerale, aditivi furajeri, hrană pentru animale de companie cu spectru larg, dezinfectante, raticide, insecticide, materiale igienico-sanitare, echipamente pentru medicul veterinar și alte necesare la comanda crescătorului de animale.

Planul strategic al companiei este mărirea și diversificarea  asortimentului de produse noi , pentru a satisface cerințele consumatorului,de calitate înaltă la preţuri accesibile.

Am vrea să menționez  că succesele și realizările se datorează personalului din care este formată echipa cu un grad înalt de pregătire  profesională în domeniu.

Societatea pe Acțiuni „FARMAVET”   se conduce întotdeauna după principiul

EFICIENȚĂ,CALITATE,SIGURANȚĂ